Een onvergetelijk feest in de Voerstreek bij;
Restaurant Café Modern

Een trouwdag is een bijzondere dag en daar hoort een bijzonder feest bij. Bij Restaurant Café Modern kunt u uw trouwfeest vieren in een unieke setting in de Voerstreek!

Wij zorgen dat alles tot in de puntjes verzorgd is, want op uw trouwdag draait immers alles om U. Wij van restaurant Café Modern zorgen voor een trouwfeest waar u nog lang met een glimlach aan terugdenkt!

Offerte NL
Offerte DE
Offerte EN

Genieten op uw trouwfeest bij Restaurant Café Modern in de Voerstreek

Onze Chef-kok “Marianne Puts” denkt graag met u mee, want op gebied van lekkernijen is zij absoluut een expert! Of nu wenst te beginnen met een bruidstaart met een glas champagne, of liever een hapje en een drankje, het is allemaal mogelijk 
Wat betreft diner of kunt lunch kunt u ook alle kanten op. Onze Chef-kok maakt met liefde een heerlijk meergangen menu voor u of een uitgebreid buffet zodat iedereen kan wat hij of zij wil. Wat u ook wenst, onze Chef-kok maakt er voor u een onvergetelijke culinaire trouwdag van!

 

Uw Feest: Onze zorg

Een Familiereünie in de Voerstreek bij Restaurant Café Modern?

Een familiereünie is een gezellige aangelegenheid om weer met de familie bij te praten. De altijd grappig Oom Huub, Tante Truus die enthousiast vertelt over de kinderen of Opa Piet met de spannende verhalen van vroeger. Een familiereünie is altijd een dag met een hoop vertier met de hele familie. Wij van Restaurant Café Modern hebben verschillende ruimtes om nog lang terug te praten over jullie familiereünie! Bent u opzoek naar een leuke activiteit? Wij helpen graag met het organiseren hier van!

“Patria-Zaal”

De feestzaal van Restaurant Café Modern is het oude patronaat van Teuven. Deze zaal wordt de “Patria-zaal” genoemd en is uitermate geschikt voor evenementen, feesten, bruiloften etc., maar ook zeker geschikt voor de zakelijke markt c.q. vergaderingen.

Eten in de sfeer van toen met de allure van nu

Het restaurant, in het dorpsschooltje waar vroeger de onverbiddelijke meester Kevers de scepter zwaaide heeft een gezellige inrichting waar je met uitzicht op het weelderige terras kan genieten van de lekkere gerechten.

De kaart krijgt regelmatig een nieuwe invulling naar gelang het seizoen. Streekproducten gecombineerd met wereldse ingredienten vormen de basis van de meeste gerechten.

Bij mooi weer kunt u natuurlijk ook op het grote speelplein, nu het terras, buiten eten. Doordat we een ruim restaurant hebben, een groot terras, een feestzaal en een ruim café kunt u uitstekend met een groter gezelschap heel gezellig bij ons terecht. We hebben speciaal voor groepen menu’s samengesteld die we u graag toemailen.

Translate »