Monumentale woning | 26-35 personen

Naast het oude schooltje, nu Restaurant Café modern, ligt het oude gemeentehuis La Mairie. Dit monumentale pand ligt in België, net over de Nederlandse grens, in het pittoreske Teuven. Het volledig gerestaureerde voormalige gemeentehuis heeft 12 slaapkamers met alle een eigen badkamer. De sfeervolle woonkamer heeft een (pellet)kachel en grote kroonluchters. De keuken is zo ingericht dat er ook kookworkshops gehouden kunnen worden. Een prachtig huis midden in een authentiek dorpje omgeven door een ongerepte natuur.

Bekijk

Droomhuis met binnenzwembad | 10-20 personen

Nadat er vijf boeren woonden op deze plek is A gen Beuke omgebouwd tot een luxe verblijf. Met antieke hardstenen vloeren en handgemaakte keuken, verwarmd binnenzwembad en ondergrondse garage. A gen Beuke ligt midden in de heuvels met een groot terras en vrij uitzicht over vijver en landschap.

Bekijk

Luxe villa met binnenzwembad en sauna | 7-18 personen

Villa Schweiberg is een riante moderne woning gelegen bovenop de Schweiberg bij Mechelen met een prachtig uitzicht over het Geuldal. Elke slaapkamer heeft een eigen design badkamer. De professionele keuken is uitgevoerd in RVS en graniet en voorzien van o.a. een combisteamer en twee vaatwassers. Villa Schweiberg biedt een binnenzwembad van 32 vierkante meter en een grote sauna.

Bekijk

3 ruime woningen in 18e eeuwse hoeve:

De poel, 20-26 personen | Het Roebelsbos, 15-20 personen | De Flab, 6-12 personen

De Smockelaer is een sfeervolle carréboerderij gelegen in het prachtige Heuvelland van Zuid-Limburg. De luxe vakantiewoningen hebben alles in huis voor een comfortabel verblijf met vrienden, familie of collega’s.

Bekijk

Huur de luxe groepsvilla Schweiberg in Zuid-Limburg nabij Mechelen. Met een prachtig uitzicht over het Geuldal kunt u genieten van een droomvakantie in Zuid-Limburg. De Riante villa Schweiberg heeft werkelijk alles in huis voor een ontspannen verblijf met maximaal 20 ersonen op een 5 sterren locatie.

Bekijk

De Apine 11 – 26 personen ( Uit te breiden met 4 slaapkamers en 3 badkamers. Max 40 personen.)

– Historisch eeuwenoud compleet gerstaureerd land.
– Volledig vrij gelegen aan rivier de Geul.
– Privé bakmers.
– Unieke locatie voor een verblijf.
– Optimale privacy.

Bekijk

Loft Lavande.

Moderne loft met riante keuken en prachtig uitzicht op de fruitgaard en het kasteel van de Commanderie.

1 – 6 personen.

Bekijk

Appartement Bouton d’Or

Het zonnigste appartement gelegen op de eerste verdieping. Uitzicht over het landschap met fruitbomen.

1-2 personen,

Bekijk

Appartement Lis

Comfortabel appartement gelegen op de eerst verdieping van Mille Fleurs. Uitzicht op het kasteel van de Commanderie.

1 – 6 personen.

Bekijk
Translate »